Responsive design

Geoptimaliseerde weergave op alle apparaten

Responsive design

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor weergave in verschillende schermgroottes. Zo ziet de site er altijd goed uit op mobiele telefoons, tablets en pc's en laptops.

 

Ontwikkelingen...

Sinds de introductie van de smartphone en tablet is een verschuiving zichtbaar in de wijze waarop internet geconsumeerd wordt. Daar waar tot zo’n 5 jaar geleden websites uitsluitend via PC of laptop bekeken hebben momenteel mobiele apparaten een aandeel van rond de 53% ingenomen. En deze apparaten hebben een andere gebruikerservaring (vaak een kleiner scherm met een kleinere resolutie) en beschikken over apparaat specifieke eigenschappen (met de vingers “swipen” in plaats van met een muis klikken).

Met deze ontwikkeling is websiteontwikkeling naar een hoger niveau opgetrokken: een website moet er vandaag de dag niet alleen goed uitzien op de PC of laptop, maar ook geschikt gemaakt zijn voor smartphones en tablets, met de bij deze apparaten behorende (en door de gebruiker verwachte) gebruikerservaring.

Responsive design

Met responsive webdesign past de website zich aan op de grootte van het scherm zonder in te boeten aan content of functionaliteit. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Het is zelfs mogelijk bepaalde elementen wel of juist niet te tonen op basis van de schermgrootte. 

"Het beheren van een website is niet moeilijk met onze WordPress websites."

All4Design    |    Leeuwetand 123    |    1141 KW Monnickendam    |    06-53353015
Privacyverklaring    |    Algemene voorwaarden