Zoekmachine optimalisatie

SEO by design

Zoekmachine optimalisatie

Hoog scoren bij Google is afhankelijk van meerdere factoren. Bij de ontwikkeling van onze websites optimaliseren we de techniek voor zoekmachines (SEO - Search Engine Optimization). Daarnaast geven we onze klanten advies over de juiste zoekwoordenstrategie en het vergroten van de populariteit van de site.

Techniek

Om een site goed doorzoekbaar te krijgen voor zoekmachines dient een aantal punten in de techniek achter de site goed geregeld te zijn:

Relevantie

Onder relevantie wordt verstaan het op de juiste plaatsen in de teksten en afbeeldingen toevoegen van zoekwoorden. Dit punt van SEO is voor een groot deel te beïnvloeden door degene die de website beheert en de content plaatst. Wij kunnen u adviseren bij het opzetten van uw zoekwoordenstrategie.

Populariteit

De factor populariteit wordt bepaald door het aantal websites dat een link heeft opgenomen naar uw website. Hoe meer websites dat doen, des te hoger zal de site door zoekmachines gewaardeerd worden. De populariteit van de site die naar je linkt speelt ook een rol: als dit een (in de ogen van een zoekmachine) populaire site is heeft dit een positief effect op de waardering van uw site. Door middel van linkbuilding kan de populariteit van uw site vergroot worden.

"Techniek - Relevantie - Populariteit:
de drie-eenheid van zoekmachine optimalisatie"

All4Design    |    Leeuwetand 123    |    1141 KW Monnickendam    |    06-53353015
Privacyverklaring    |    Algemene voorwaarden